SOMMAR I BACKSPEGELN

text FRIDA GÅNEDAHL
Nr 4/2011

Nu är snart sommaren här och Lövmarknad med mycket folk. Människor som kommer och går, man kanske hittar någon man känner eller bra gå där och se på saker som man gärna vill ha eller inte.


Sen kommer midsommar, då umgås med släkt och vänner.
Är det viktigt att bara finnas till och inte göra något?  Men i det hela kommer tanken fram i mitt huvud. Det är härligt att den gör det. Om man tänker efter så finns det alltid något man kan skriva om. Midsommar och Lövmarknad, vill och våga här i texten som kommer från mig till er. Sommaren är här med oss, sol och bad som betyder mycket om man bara vill ligga på stranden. Om man bara vill njuta, vara avkopplad och uppkopplad. Semester och internet. Många kommer nog vara på stranden bara vara sig själva och roa sig.
Ja, det ska jag vara.

Det är skönt att bara vara, bara njuta och att bara vara själv. De behöver vi nog alla. Midsommar var trist men ändå lite kul. Sommarjobba är väl kul, ha något att göra. Men alla bord sitta på en bänk och inte tänka på jobb och annat, det borde alla tänka på även när de gäller sommar.
Viktigt att finnas till för var och en i denna sommarvärme, Drick mycket, klara sommaren, hitta på något roligt. Sitta inte bara hemma utan att göra något, resa eller bara var dig själv. Tänk hur bra man har det, egentligen ska man inte klaga på denna sommar vi har.
Jag önska er alla en glad sommar mellan himmel och jord.

Kommentarer

KOMMENTERA ARTIKELN HÄR

Namn

Kommentar

RSS 2.0