Jubileumsfest

text JOHANNA LEWÉN
foto JOAKIM OTTOSSON
Nr 4/2012
 
Måndagen den 18:e juni 2012 hade Träffpunkten öppet hus för att fira 10-års jubileum av Presspunkten med smörgåstårta och underhållning.
 
En nöjd Caj tackar för sig.
 
Firandet av 10-åringen inleddes klockan 11:30 med ett tal av en mycket glad och stolt Jörgen Aronsson, ansvarig utgivare av tidningen sedan dess start år 2002. Dåvarande redaktören Elise Gustafsson var redaktör under 5 år och 2007 då hon slutade tog Kenneth Svensson över.
 Under hans tid som redaktör har tidningen genomgått den största utvecklingen från att se ut som ett nyhetsblad till en mer modern layout. Trots det soliga vädret, som mången väljer att spendera på stranden, hade många dykt upp för att gratulera och visa sitt stöd till tidningens verksamhet.
Bland dem som dök upp var Presspunktens före detta skribent Tobias Henricsson, som idag har jobb på TV4. Han har inte glömt bort vilken inverkan Presspunkten haft på hans liv.

Efter att man avnjutit lite smörgåstårta och fika så bjöds det på musik av ingen mindre än självaste Caj Karlsson som sjöng och spelade ett par härliga låtar passande till dagens event. Han avslutade sitt framträdande med ett litet tal som fick alla närvarande att verkligen förstå vilken stor funktion Presspunkten fyller i samhället och ett fortsatt lycka till med förhoppningar om många fler jubileum för tidningen.

Kommentarer

KOMMENTERA ARTIKELN HÄR

Namn

Kommentar

RSS 2.0