Fredrik tipsar

Nr 6/2016
text FREDRIK SAMUELSSON
 
Dramatiskt och sorgligt om hockey och vad den kan göra med folk

Författare: Fredrik Backman
Titel: Björnstad

Björnstad handlar om den fiktiva lilla staden Björnstad som lever för ishockey. Det ska spelas en viktig match. Saker och ting går inte som det ska och folket gör saker som inte borde göras. Det är mycket dramatik i boken och det fälls en del tårar lite då och då.

 

 
Rockig ep som man kan rocka till

Artist: Ghost
Titel: Popestar

På den här ep:n gör gruppen Ghost bra covers på bland annat Eurythmics, Imperiet och några till. De har också en egenskriven låt med. Jag drar upp volymen rejält och diggar med. Första låten på skivan är så galet bra att jag spelar den ofta på repeat.


Popmusik som gör en glad

Artist: Laleh
Titel: Kristaller.

Lalehs nya album gör mig glad. Det är lätt musik att sjunga med i. Själva skivan är rätt häftig eftersom den är färgad i rosa-vit färg. Hennes stora hit Bara få va mej själv har spelats flitigt på radion. Första sidan av skivan sjunger hon på svenska och på andra sidan engelska.

 

 

Effektiv skräckfilm
Titel: The Conjuring 2
Regi: James Wan
Skådisar: Vera Farmiga, Patrick Wilson

Två paranormala forskare hjälper en familj att bli av med onda andar. Det är dock inte särskilt lätt. Den här filmen får i alla fall mig att rysa och krypa i hop i soffan. Vissa scener är nästan för läskiga. Det är det som är meningen om det är
en bra skräckfilm.


Kommentarer

KOMMENTERA ARTIKELN HÄR

Namn

Kommentar

RSS 2.0