utomjordingar

Nr 2 2018
Text Elin Pernelid
 
 

Finns det några bevis på utomjordingar? Nej, än så länge finns det inga bevis, men historien visar oss ofta att det finns saker som man inte kan förklara vad det är och var ifrån det kommer.

 

Det största och kanske mest olösta mysteriet är, pyramider i både Egypten och latin Amerika. I bibeln står det att de fick hjälp av jättar och i koranen står det om utomjordisk kraft. I de flesta legender om utomjordingar så brukar de vara ganska långa med långa fingrar och stora svarta ögon. I Egypten finns också bilder på dessa långa figurer. Man har funnit bilder i grottor från grottmänniskans tid där dessa långa varelser finns nedtecknade. Alla folkslag genom historien har tillbett en ”Gud” som finns där uppe.

 

En tavla från 1400-talet visar stora runda föremål som kommer upp ur vattnet som ingen har kunnat förklara vad det är. På den tiden fanns det ju inga filmer och kyrkan styrde med bibeln så den är lite märkligt. En annan figur som dyker upp ibland är Slenderman som man tror kan vara en varelse från en annan planet. Han är lång, svartklädd och har långa armar. Han har inget ansikte. Han kidnappar barn och finns ibland som en skugga på bilder med barn. Vuxna ser honom inte. Det otäcka är att barn världen över ritar honom exakt likadant oavsett om barnet är japanskt eller brittiskt.

 

Det finns dem som påstår att de har blivit ombordförda på ett UFO (oidentifierat flygande objekt). En historia handlar om tre människor med helt olika nationaliteter och helt okända för varandra, försvinner samma dag och återkommer efter några dagar i varandras länder. Ingen av dem kan redogöra för var de har varit och hur de har kommit dit.
Vad du tror är upp till dig att bestämma.


Kommentarer

KOMMENTERA ARTIKELN HÄR

Namn

Kommentar

RSS 2.0