Loffes projekt

text & foto CHRISTINA ERICSSON
Nr 1/2013
 
Vad har du för intressen? Vill du komma ut och träffa andra med samma intresse? Nu har det nya Aktivitetsmagasinet kommit ut som innehåller en mängd olika aktiviteter. Det är olika kurser, studiecirklar, utflykter och resor. Träffpunktens fritidskatalog är inbakad i denna.
 
Det är Loffe som tidigare jobbade på Träffpunkten som har detta som ett projekt i kommunen. Karlskrona Kommun och Landstingets psykiatri har ett samarbetsavtal som nu lett till detta magasin.

Den person som har kontakt med socialpsykiatrin i kommunen eller landstingets psykiatri  har möjligheten att delta i dessa aktiviteter. Kostnaden är minimal eller ingen alls utan det enda som behövs är ditt intresse. Eller om du har en dröm som du vill pröva på så är det bara att framföra sitt önskemål. Finns tillräckligt med intresserade så kan det starta.

Aktivitetsmagasinet har framställts av en inventering av befintliga aktiviteter. En del nya har kommit till och framöver kommer det att utkristalliseras vilka aktiviteter som blir i fortsättningen.
 Magasinet kommer att komma ut två gånger om året, vår och höst. Det är deltagarnas önskemål som lägger grunden till vilka aktiviteter som blir.
 
Magasinet finns nu mera på kommunens hemsida och att hämta på Träffpunkten och i väntrummen till psykiatrins och olika avdelningar. Vill du veta mer kontakta
Christoffer Olsson 0455-32 10 38.

Kommentarer

KOMMENTERA ARTIKELN HÄR

Namn

Kommentar

RSS 2.0