The goatman

Nr 2 2018
Text Mattias Karlsson
 
 
 

Det sägs att The Goatman finns i Maryland i Usa. Han ska gå runt med yxa. Han kolla efter vandare och tonåringar. Han har setts på tre ställen: Texas, Wisconsin och Kentucky. Det har berättats en del berättelser om det här och även Urban Legends har tagit upp det här. Det påstås att mannen har 2 stycken gethorn, alltså en människa med gethorn. Myter säger också att han är ganska lång man.

Enligt legenden var det en man som misslyckades med ett dna expriment då han mixtrade med en get och det gick snett. Mannen jobbade på forskningsanläggningen Beltsville Agricultural Research Center. Andra legender säger att det är en övernaturlig best som Big fot och andra teorier hävdar att det är ett av djävulens verk.

 

Det finns en bro i Maryland som kallas för Goatman´s bridge vars egentliga namn är Old Alton Bridge, Många människor tro att The Goatman vänta på andra sidan bron intill skogen. Sedan år 2001 har bron varit stängd för traffik. Det är inte helt omöjgligt att legenden kan vara sann om man exprimentera med Dna, jag vet inte vad som kan hända eftersom jag inte ha provat det.

The Goatman prata inte men han skriker något som låter som djävulen bara själv kan göra. Första gången man såg The Goatman var år 1957 i Maryland då han spionerade på några tonåringar och han kanske även dödade en liten hund. Nästa större händelser ägde rum år 1962 då 14 stycken vandare dog mystiskt.


Kommentarer

KOMMENTERA ARTIKELN HÄR

Namn

Kommentar

RSS 2.0